0
0
Jahodová bublanina s mandľami

Jahodová bublanina s mandľami

40 min
25 porcií

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 150 g kryštálového cukru Belbake
  • 8 g vanilkového cukru Belbake
  • soľ Kania
  • 200 g smotany na šľahanie Pilos (40%)
  • 250 g hladkej múky Belbake
  • 12 g kypriaceho prášku do pečiva Belbake


Ešte budeme potrebovať

  • maslo Pilos na vymazanie formy
  • hladká múka Belbake na vysypanie formy
  • 400 g čerstvých jahôd
  • 3 lyžice blanšírovaných mandlí Alesto
  • práškový cukor Belabke

Potrebujeme

plech na pečenie 38 x 26 x 7,5 cm


POSTUP

Vajcia s kryštálovým cukrom, vanilkovým cukrom a štipkou soli vyšľaháme do nadýchanej peny. Zľahka zamiešame smotanu, cez sitko presypeme hladkú múku a prášok do pečiva. Krúživými, nadľahčujúcimi pohybmi všetko spracujeme na jednotné cesto. Plech vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto rovnomerne rozotrieme, na vrch poukladáme nakrájané jahody a posypeme mandľami. Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C cca 30 minút.

Servírovanie

Jahodovú bublaninu s mandľami posypeme práškovým cukrom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať