0
2
Čokoládový koláč s jahodami
Pre spustenie videa musíte akceptovať marketingové cookies .

Čokoládový koláč s jahodami

4 h 35 m
12 porcií

Suroviny

  • 400 g čokoládovej nátierky Choco nussa
  • 70 g hladkej múky Belbake
  • 2 vajcia
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 1 vanilínový cukor Belbake
  • 250 g jahôd
  • 200 g horkej čokolády  Fin Carré
  • 50 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • čerstvá mäta

Potrebujeme

  • papier na pečenie, plech s rozmermi 22x22 cm

POSTUP

Čokoládovú nátierku, múku a vajcia zmiešame v miske. Cesto rovnomerne rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C cca 15 minút. Po upečení necháme vychladnúť.

Smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilínovým cukrom na šľahačku.

Jahody očistíme a nakrájame na malé kúsky. Šľahačku zmiešame s jahodami a rozotrieme na čokoládový základ.

Nakoniec zmiešame roztopenú horkú čokoládu s teplou smotanou, ktorú rozotrieme po šľahačkovej vrstve. Koláč odložíme do chladničky na minimálne 4 hodiny. Nakoniec ozdobíme lístkami čerstvej mäty.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať