0
9
Kačacia pečeň s cviklou a ríbezľovým džemom

Kačacia pečeň s cviklou a ríbezľovým džemom

20 min
4 porcie

Suroviny 

  • 50 g orechov mix Alesto
  • 500 g vykŕmenej kačacej pečene
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • čerstvý alebo sušený tymian
  • 100 g šalátových listov mix
  • 500 g červenej varenej repy
  • šťava z ½ citróna
  • čerstvá mäta
  • 100 g ríbezľového džemu Maribel

Potrebujeme

panvicu

POSTUP

Orechy krátko opečieme na suchej panvici.

Očistenú kačaciu pečeň nakrájame na hrubšie plátky, osolíme a okoreníme. Na panvici rozohrejeme olej, položíme plátky pečene, ochutíme tymianom a krátko restujeme z obidvoch strán do zlatohneda. Počas opekania pečeň polievame výpekom.

V miske zmiešame umytý a osušený šalát, repu nakrájanú na malé kocky, nahrubo nasekané orechy, soľ, korenie, olej a citrónovú šťavu.

Servírovanie

Do stredu taniera naservírujeme šalát. Na vrch uložíme plátky pečene, prelejeme výpekom, posypeme mätou a dochutíme ríbezľovým džemom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať