0
0
Kuracie prsia na broskyni s ryžou, hranolčekmi a so zeleninou

Kuracie prsia na broskyni s ryžou, hranolčekmi a so zeleninou

1 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • 500 g guľatozrnnej ryže Golden Sun
  • voda
  • rastlinný olej Vita D´or
  • soľ Kania
  • 2 paradajky
  • ½ uhorky
  • 600 g kuracích pŕs
  • čierne mleté korenie Kania
  • 60 g šunky Pikok
  • 3 – 4 broskyne v náleve Freshona
  • 4 plátky Eidam syra Pilos
  • 500 g zemiakových hranolčekov Harvest Basket

POSTUP

Ryžu orestujeme na oleji dosklovita. Osolíme a zalejeme vodou v pomere 4:5. (Na objem ryže pridáme o ¼ objemu viac vody). Varíme pár minút, kým vznikne kašovitá konzistencia. Následne ryžu prikryjeme, varíme cca 1 minútu, vypneme sporák a necháme dôjsť pod pokrievkou. Paradajky nakrájame na mesiačiky. Uhorku na tenké kolieska.

Kuracie prsia prekrojíme a opečieme ich v panvici na oleji z oboch strán dozlatista. Mäso osolíme, okoreníme a preložíme na plech. Na mäso uložíme šunku, nakrájané broskyne a syr. Prelejeme výpekom z panvice a pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 10 – 15 minút.

Hranolčeky pripravíme podľa návodu na obale.


Servírovanie

Na tanier uložíme 2 kopčeky ryže, porciu hranoliek, zeleninu a zapekané kuracie prsia na broskyni.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať