0
2
Rukolový šalát so sušenými paradajkami a steakom z hovädzej sviečkovice

Rukolový šalát so sušenými paradajkami a steakom z hovädzej sviečkovice

1 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • 4 írske steaky z hovädzej sviečkovej
  • morská soľ Kania
  • mleté čierne korenie Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 125 g rukoly
  • 4 vetvičky čerstvého rozmarínu
  • šťava z 1 citróna
  • 100 g sušených paradajok Italiamo
  • 60 g kaparov Italiamo
  • 100 g chlebových krutónov
  • 100 g parmezánu Pramiggiano Reggiano Lovilio
  • 2 lyžice krémového balsamica Italiamo

Potrebujeme

  • gril, alobal

POSTUP

Mäso osolíme, okoreníme z oboch strán a pokvapkáme olejom. Zo začiatku grilujeme na žeravej časti grilu, po troch minútach otočíme a opečieme z druhej strany. Následne preložíme do chladnejšej časti grilu, kde mäso dopečieme.

Hotové steaky preložíme na tanier, posypeme rozmarínom, pokvapkáme olejom, prikryjeme alobalom a necháme odpočinúť.

Na tanier položíme rukolu, ktorú pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou. Pridáme nakrájané sušené paradajky, soľ, korenie a celé kapary. Posypeme krutónmi a nakoniec na šalát položíme steak nakrájaný proti vláknam na tenké plátky.

Pred servírovaním posypeme hoblinami parmezánu pokvapkáme balzamicom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať