1
18
Tatársky biftek s bruschettami a parmezánom

Tatársky biftek s bruschettami a parmezánom

30 min
2 porcie

Suroviny

  • 250 g hovädzieho tataráka
  • 1 žĺtok
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • 1 štipľavá paprička
  • 1 lyžica horčice Grill & Fun
  • 1 lyžica jemného kečupu Kania
  • 3 krajce bieleho chleba
  • 1 strúčik cesnaku


Servírovanie

  • 1 hrsť šalátu mix
  • 1 hrsť hobliniek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
  • 1 hrsť zaváraných malých uhoriek Freshona
  • 1 hrsť olív bez kôstok (čierne, zelené)
  • 1 hrsť sterilizovaných baraních rohov Freshona

Potrebujeme

kuchynské papierové utierky, gril alebo grilovaciu panvicu, malú okrúhlu formičku, strúhadlo


POSTUP

Mäso na tatarák zmiešame so žĺtkom, soľou, korením a olivovým olejom. Pridáme najemno nasekané biele časti lahôdkových cibuliek a nadrobno nakrájanú štipľavú papričku zbavenú jadierok. Ochutíme horčicou, kečupom a dôkladne premiešame.

Tip: Podľa chuti môžeme pridať aj pretlačený strúčik cesnaku.

Rošt na grile potrieme trochou oleja a položíme naň krajce chleba grilovať. Opečené ich jemne potrieme cesnakom.  

Servírovanie

Tatársky biftek naservírujeme na tanier pomocou okrúhlej formičky. Pridáme šalát a opečené bruschetty. Posypeme hoblinkami parmezánu, nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky a pokvapkáme olejom. Nakladanú zeleninu (uhorky, olivy, baranie rohy) podávame zvlášť v miske.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať