2
44
Tvarohový koláč s čučoriedkami

Tvarohový koláč s čučoriedkami

1 h 0 m
12 porcií

Suroviny

Náplň

  • 250 g hrudkovitého jemného tvarohu Pilos - Slovenskô
  • 250 g tradičného jemného tvarohu Pilos (2,5 %)
  • 80 g práškového cukru Belbake
  • 2 žĺtky
  • 40 g polohrubej múky Belbake

 

Cesto

  • 5 vajec
  • 230 g kryštálového cukru Belbake
  • 100 ml vody
  • 200 ml slnečnicového oleja Vita D´or
  • 1 kypriaci prášok do pečiva Belbake
  • 300 g polohrubej múky Belbake
  • 50 g hladkej múky Belbake
  • štipka soli Castello


  • 250 g čučoriedok

Potrebujeme

robot s nadstavcom metlička, misku, plech na pečenie s rozmerom cca 28 x 24 cm, sitko, papier na pečenie


POSTUP

Náplň

V miske zmiešame oba tvarohy s práškovým cukrom, žĺtkami a múkou.

Cesto

Vajíčka vyšľaháme s cukrom a štipkou soli do hustej svetlej peny. Opatrne pridáme olej a vodu. Hladkú a polohrubú múku a prášok do pečiva preosejeme a ručne zapracujeme do pripravenej zmesi. Pripravené cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. 

Lyžicou na cesto ukladáme kopčeky náplne a posypeme ho čučoriedkami. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 30 – 40  minút.

Servírovanie

Vychladnutý koláč posypeme práškovým cukrom a nakrájame na kúsky.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať