Kuchyňa Lidla
zobacz film

Parížsky krém

Cukrárska príručka Ako na to?

Parížsky krém

Patríte aj vy medzi milovníkov dezertov plnených parížskym krémom? Adriana Poláková vám ukáže, ako si túto dobrotu jednoducho pripravíte u vás doma. A to hneď dvoma spôsobmi! Príprava je veľmi jednoduchá, krém však musí tuhnúť v chladničke celú noc. Nenechajte sa ale odradiť - určite sa oplatí čakať!

Komentáre (2)

zrušiť
  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 191 dňami
    Dobrý deň, hmota by mala tuhnúť v chladničke celú noc, aby sa krém dal na druhý deň dokonale vymiešať. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

    odpoveď

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 191 dňami
    Dobrý deň, treba nechať odstáť hmotu celú noc? Nestačí trebárs 4-5 hodín? Nebude to mať vplyv na výsledný krém? Ďakujem.

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter