3
22
Míša torta

Míša torta

1 h 30 m
12 porcií

Suroviny

Korpus

  • 5 vajec
  • 80 g práškového cukru Belbake
  • 40 ml rastlinného oleja Vita D´or
  • 80 g hladkej múky Belbake
  • ½ lyžičky kypriaceho prášku do pečiva Belbake
  • 30 g kakaa Belbake


Náplň

  • 250 g masla Pilos
  • 200 g práškového cukru Belbake
  • 500 g jemného polotučného tvarohu Pilos


Poleva

  • 150 ml smotany na šľahanie Pilos (40 %)
  • 150 g horkej čokolády Fin Carré
  • 50 g masla Pilos

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom metlička, okrúhlu tortovú formu s vyberateľným dnom s priemerom 24,5 cm, papier na pečenie


POSTUP

Korpus

V robote vyšľaháme vajcia s cukrom do hustej svetlej peny. Prilejeme olej a prisypeme sypké suroviny. Zľahka premiešame a zmes prelejeme do formy vystlanej papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 30 minút. Po upečení necháme korpus úplne vychladnúť a zhora ho zarovnáme.


Náplň

Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom do peny. Pridáme tvaroh a premiešame. Krém nanesieme na korpus.


Poleva

Smotanu na šľahanie zohrejeme a zalejeme ňou nalámanú horkú čokoládu s maslom. Polevu rozmiešame dohladka. Nalejeme ju na krém a necháme stuhnúť v chladničke ideálne do ďalšieho dňa.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať