0
4
Ovocná torta

Ovocná torta

20 min
12 porcií

Suroviny

Vanilkový krém

  • 500 g kyslej smotany Pilos
  • 40 g vanilínového cukru Belbake


Kakaový krém

  • 500 g kyslej smotany Pilos
  • 3 lyžice granka


Ešte budeme potrebovať

  • 250 g okrúhlych piškót Tastino
  • 1 konzerva broskýň v sladkom náleve (425 ml)
  • 2 konzervy jahôd v mierne sladkom náleve (400 g)
  • 2 banány
  • 100 g čučoriedok

Potrebujeme

tortovú formu priemerom 25 cm


POSTUP

Na dno tortovej formy rovnomerne rozložíme piškóty, ktoré polejeme 3 lyžicami nálevu z broskyňového kompótu. Na piškóty uložíme ovocie (broskyne, jahody a banán). Na ovocie nanesieme kakaový krém, ktorý pripravíme zmiešaním kyslej smotany a granka. Na kakaový krém nanesieme piškóty, opäť polejeme 3 lyžicami nálevu z broskyňového kompótu, pridáme ovocie, a vanilkový krém, ktorý pripravíme zmiešaním kyslej smotany s vanilínovým cukrom. Povrch uhladíme, tortu ozdobíme čučoriedkami a necháme stuhnúť v chladničke ideálne do ďalšieho dňa.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať