0

Ako dlho marinovať mäso na grilovanie?

S príchodom prvých teplých jarných dní sa v záhradách začínajú objavovať grily. Ak sa už neviete dočkať prvých kúskov výborného voňavého grilovaného mäska, no nemáte dostatok trpezlivosti na marinovanie, nevešajte hlavu. Všetko je len otázkou dobrej prípravy.

Základné pravidlo hovorí, čím väčší kus mäsa, tým dlhšie je potrebné ho nechať marinovať. Mäso nakrájané na menšie kúsky, prípadne naklepané, rýchlejšie absorbuje marinádu. Marinovanie urýchlite aj keď budete mäso marinovať v igelitovom vrecku. Ak grilovačku plánujete s predstihom, mäso marinujte v chladničke ideálne celú noc. Bude lahodné a krehké.

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať