0

Ako pripraviť vývar?

Tentokrát vám Roman Paulus vysvetlí, ako správne redukovať vývar a prečo sa to vlastne robí. Dozviete sa tiež, kedy treba vývar osoliť a prečo práve v tomto momente.

1 ) Aby sa citrónová alebo pomarančová kôra počas strúhania neprilepovala na strúhadlo, stačí, keď ho predtým natriete trochou olivového oleja.

2 ) Do presolenej polievky pridajte surový zemiak a varte ešte asi 15 – 20 minút. Zemiak prebytočnú soľ nasiakne.

3 ) Červená repa si zachová svoju farbu, pokiaľ do varenia pridáte šťavu z citróna alebo kvapku octu.

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info