2

Parížsky krém

Patríte aj vy medzi milovníkov dezertov plnených parížskym krémom? Adriana Poláková vám ukáže, ako si túto dobrotu jednoducho pripravíte u vás doma. A to hneď dvoma spôsobmi! Príprava je veľmi jednoduchá, krém však musí tuhnúť v chladničke celú noc. Nenechajte sa ale odradiť - určite sa oplatí čakať!

  • kuchynalidla.sk
    09. jún 2017, 18:41

    Dobrý deň, hmota by mala tuhnúť v chladničke celú noc, aby sa krém dal na druhý deň dokonale vymiešať. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    09. jún 2017, 18:17

    Dobrý deň, treba nechať odstáť hmotu celú noc? Nestačí trebárs 4-5 hodín? Nebude to mať vplyv na výsledný krém? Ďakujem.

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info