4

Parížsky krém

Patríte aj vy medzi milovníkov dezertov plnených parížskym krémom? Adriana Poláková vám ukáže, ako si túto dobrotu jednoducho pripravíte u vás doma. A to hneď dvoma spôsobmi! Príprava je veľmi jednoduchá, krém však musí tuhnúť v chladničke celú noc. Nenechajte sa ale odradiť - určite sa oplatí čakať!

  • H
    Hosť
    16. január 2022, 14:41

    Koľko mam dať masla do parižskeho kremu s kakaom?

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    04. január 2022, 11:23

    Dobrý deň Prosím vás o radu...približne koľko minút treba šľahať krém ten s čokoladou aby sa neprešľahal. Ďakujem pekne

    Odpovedať
  • kuchynalidla.sk
    09. jún 2017, 18:41

    Dobrý deň, hmota by mala tuhnúť v chladničke celú noc, aby sa krém dal na druhý deň dokonale vymiešať. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    09. jún 2017, 20:17

    Dobrý deň, treba nechať odstáť hmotu celú noc? Nestačí trebárs 4-5 hodín? Nebude to mať vplyv na výsledný krém? Ďakujem.

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať