45

Najlepší darček na Vianoce?

Pred viac ako rokom sa v Kuchyni Lidla stretli dvaja kuchári odhodlaní zmeniť slovenskú a českú kuchyňu na ešte lepšiu, zdravšiu, chutnejšiu a pritom stále dokázať variť za skvelé ceny. Celý rok vymýšľali recepty, zapisovali si ich, skúšali, menili a kombinovali...aby vám mohli priniesť dva originálne recepty na každý týždeň v roku. A keď ich bolo toľko, že by zaplnili celú jednu knihu, uvedomili sme si, že prečo je nevydať?! Aby aj tí, ktorí na internet (ešte) nechodia, mohli zdieľať nadšenie z domáceho varenia z dostupných surovín a inšpirovať sa skvelými receptami Romana Paulusa a Marcela Ihnačáka. Jedna kuchárska kniha so 104 jedinečnými receptami oboch našich kuchárov!

A to nie je všetko! Elegantná kuchárska knižka je navyše plná krásnych fotiek nielen lákavých jedál, ale aj zaujímavých fotiek Romana a Marcela. Nájdete v nej veľa trikov a tipov, ktoré z vás spravia majstrov v kuchyni! A to všetko v prehľadnej forme receptov zaradených do jednotlivých kategórií. Ideálny darček, ktorým na Vianoce urobíte radosť nielen svojim blízkym, ale aj sebe.

A ako ju získať? Veľmi jednoducho!

Knihu si nemusíte kupovať! Dostanete ju od nás zadarmo za to, že nakupujete v Lidli! Od 24. novembra 2014 dostanete pri pokladni za každých 20 € hodnoty nákupu 1 nálepku. Stačí nazbierať 5 nálepiek, nalepiť ich na kupón (ktorý dostanete tiež pri pokladni) a kniha je vaša! Odovzdá vám ju pokladník priamo v predajni. Ale poponáhľajte sa! Kníh je 300 000 a rozdávame ich len do 24. decembra 2014 alebo do vyčerpania zásob

Doprajte si aj vy Vianoce plné chutí a zážitkov!

Kompletné pravidlá akcie.

  • H
    Hosť
    30. január 2015, 17:38

    A da sa teda este vobec niekde nejako zohnat?

    Odpovedať
  • kuchynalidla.sk
    08. január 2015, 09:35

    Dobrý deň, ako sme už skôr písali, knihu nie možné zakúpiť samostatne. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    07. január 2015, 16:15

    Dobry den, da sa kniha este niekde kupit?

    Odpovedať
  • kuchynalidla.sk
    07. január 2015, 10:05

    Dobrý deň, v ktorej predajni ste nakupovali? Tím kuchynalidla.sk

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    02. január 2015, 14:02

    Kucharska kniha je prekrasna! Gratulujem k uzasnej praci! Fotky su bezkonkurencne a recapty velmi chutne! Vyhovuje mi ze vsetky ingrediencie kupim na jednom mieste. Nakupujem v Lidl vzdy, preto kniha bola super bonusom pred Vianocami. Pekne dakujem

    Odpovedať
Zobraziť viac komentárov

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať