0

Orieškovo-čokoládové pokušenie

Veronika Bušová má tento týždeň recept pre všetkých milovníkov čokolády. Čokoládový brownie korpus je namiesto múky doplnený lieskovými orieškami, preto je vhodný aj pre celiatikov. Lieskové oriešky využila aj pri príprave krému – pripravila z nich domácu pralinkovú pastu. Na záver nemôže chýbať čokoládová poleva tiež s lieskovými orieškami. Tento dezert je až hriešne dobrý!

Čokoládové rezy s pralinkovým krémom

Čokoládové rezy s pralinkovým krémom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info