2

Roman Paulus

Šéfkuchár hotela Radisson Blu Alcron. Pod jeho vedením získala reštaurácia Alcron dvakrát Michelinskú hviezdu.

Je držiteľom titulu Kuchár roka 2009 – 2010. V predchádzajúcich rokoch prešiel niekoľkými významnými školeniami, napr. The Emirates Academy of Hospitality Management a stážami v reštauráciách ocenených Michelinskou hviezdou (La Pergola v Ríme, Maison du Boeuf v Bruseli).

  • Jacela
    09. marec 2016, 12:00

    Vaše recepty sú úžasné, každý recept,ktorý som vyskúšala sa mi vydaril a je neskutočne chutný teším sa na každý ďalší ,ďakujem

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    05. január 2014, 16:03

    páči sa mi vaše varenie,a ste moc sympatický.

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info