0

Ako pripraviť bylinkové maslo?

Ku grilovaným mäsám nemusíte podávať iba aromatické dipy alebo omáčky. Vyskúšajte aj bylinkové maslá. Je dobré si ich pripraviť už deň vopred. Siahnite po vašich obľúbených bylinkách – pažítke, bazalke, petržlenovej vňati, tymiane, kôpri. Posekajte ich najemno a zmiešajte so zmäknutým maslom. Osoľte, okoreňte, prípadne pridajte štipľavú papričku či cesnak a dobre premiešajte.

Takto pripravené maslo môžete používať ihneď alebo ho zabaľte do potravinovej fólie, vytvarujte z neho valec a nechajte stuhnúť v chladničke. Potom ho stačí nakrájať na kolieska a položiť na grilovaný steak, či rybu.

Bylinkové maslo sa výborne hodí aj na čerstvú alebo grilovanú bagetu.

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať