1

Ako správne používať rôzne typy nožov?

Vec sa zdá byť jasná – nôž sa používa na krájanie. Prečo sa teda v sade nožov nájde vždy niekoľko typov? Niektoré majú zúbky, iné hladké ostrie. Niektoré sú úplne rovné, niektoré majú ostrie v tvare loďky. Sú malé aj veľké, ale všetky bez výnimky – ostré. Preto treba vedieť, ako s nimi správne narábať, ako aj ktorý nôž je vhodnejší na vykosťovanie kurčaťa a ktorý na filetovanie alebo krájanie chleba. Počúvajte Romana, ktorý vám dôkladne vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými nožmi. Teraz už budete vedieť, po ktoré ostrie siahnuť počas plnení kuchárskych úloh!

  • H
    Hosť
    20. september 2013, 22:12

    si môj človek , v kuchini treba mať poriadok a hlavne sa starat os svoj inventar s ktorym pracujeme :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info