1

Ako správne používať rôzne typy nožov?

Vec sa zdá byť jasná – nôž sa používa na krájanie. Prečo sa teda v sade nožov nájde vždy niekoľko typov? Niektoré majú zúbky, iné hladké ostrie. Niektoré sú úplne rovné, niektoré majú ostrie v tvare loďky. Sú malé aj veľké, ale všetky bez výnimky – ostré. Preto treba vedieť, ako s nimi správne narábať, ako aj ktorý nôž je vhodnejší na vykosťovanie kurčaťa a ktorý na filetovanie alebo krájanie chleba. Počúvajte Romana, ktorý vám dôkladne vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými nožmi. Teraz už budete vedieť, po ktoré ostrie siahnuť počas plnení kuchárskych úloh!

  • H
    Hosť
    21. september 2013, 00:12

    si môj človek , v kuchini treba mať poriadok a hlavne sa starat os svoj inventar s ktorym pracujeme :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať