24
83
Banánový koláč

Banánový koláč

1 h 15 m
8 porcií
  • 1 a 1/2 pohára polohrubej múky Castello
  • 3 veľké zrelé banány
  • 1/3 pohára slnečnicového oleja Promienna alebo rozpusteného vychladnutého masla
  • 1 vajce
  • 2/3 pohára krupicového cukru Castello
  • 1 lyžička jedlej sódy Castello
  • 1/2 pohára nasekaných vlašských orechov Alesto

Potrebujeme

  • formu na pečenie, papier na pečenie

Postup

Banány roztlačíme vidličkou. Múku preosejeme spolu s jedlou sódou.

Do väčšej misy vlejeme tuk, pridáme roztlačené banány, cukor, vyšľahané vajíčko a dôkladne vymiešame (môžeme použiť aj mixér). Postupne pridáme múku so sódou a miešame drevenou vareškou, kým nevznikne hladké cesto. Nakoniec pridáme orechy.

Cesto vylejeme do formy na pečenie, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 175°C asi 60 minút.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info