0
2
Bravčové rebrá na živánsky spôsob

Bravčové rebrá na živánsky spôsob

2 h 0 m
4 porcie

Suroviny

Rebrá

  • 1,5 kg bravčových rebierok z karé
  • 2 bobkové listy Kania
  • 5 guľôčok nového korenia
  • 5 guľôčok celého čierneho korenia
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ Kania


Ešte budeme potrebovať

  • 500 g zemiakov
  • 2 cibule
  • 1 fenikel
  • 150 g oravskej slaniny
  • čierne mleté korenie Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 100 ml bieleho suchého vína
  • 1 lyžička sušeného majoránu Kania
  • 5 strúčikov cesnaku
  • čerstvý tymian
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky

Potrebujeme

gril, alobal, papier na pečenie


POSTUP

Do hrnca so studenou vodou ponoríme rebrá, pridáme bobkové listy, nové korenie, celé čierne korenie, pretlačené strúčiky cesnaku a soľ. Varíme približne 30 minút.

V mise zmiešame očistené a na kolieska nakrájané zemiaky, plátky cibule, feniklu a oravskej slaniny. Ochutíme soľou, korením, olejom, vínom, sušeným majoránom a strúčikmi cesnaku. Premiešame a na papier na pečenie rozložíme pripravenú zmes a predvarené rebrá. Polejeme olejom, ochutíme korením a čerstvým tymianom. Zabalíme a papier na pečenie obalíme ešte v alobale. Grilujeme v rozpálenom grile približne 30 minút.

Lahôdkovú cibuľku nasekáme nadrobno.


Servírovanie

Bravčové rebrá na živánsky spôsob posypeme lahôdkovou cibuľkou a feniklovou vňaťou. 



Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať