Grilované kuracie prsia s baklažánom
- 4 kuracie prsia
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 1/2 lyžičky sušeného oregana Mikado alebo čerstvé oregano
- 1/2 baklažánu
- 125 g mozzarelly Lovilio
Potrebujeme
- špáradla (namočené v studenej vode)
Postup
Umyté a osušené kuracie prsia narežeme ich pozdĺžne tak, aby vznikli ploché rezne. Ochutíme ich soľou, čiernym korením a sušeným alebo čerstvým oreganom.
Umytý baklažán a osušenú mozzarellu nakrájame na plátky. Na kuracie rezne položíme plátok mozzarelly, 2 plátky baklažánu a prichytíme ich špáradlami. Kuracie rezne grilujeme najskôr na strane s mozzarellou a baklažánom približne 5 – 7 minút. Otočíme a grilujeme ďalej ešte 7 – 10 minút domäkka.