0
3
Kanapky so šunkovou penou

Kanapky so šunkovou penou

20 min
4 porcie
  • 2 francúzske bagety
  • 400 g delikatesnej šunky Dulano
  • 150 g smotanovej nátierky Fromello Pilos
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 40 g sušených paradajok v oleji Baresa
  • čerstvá feniklová alebo kôprová vňať na ozdobu

Postup

Šunku nakrájame na menšie kúsky a spolu so smotanovou nátierkou rozmixujeme dohladka. Ochutíme soľou a čiernym korením. Penu odložíme na 1 hodinu do chladničky.

Hotovú penu natrieme na bagety, ktoré sme nakrájali na kolieska.

Kanapky ozdobíme nadrobno nasekanými sušenými paradajkami a čerstvou feniklovou alebo kôprovou vňaťou.

FRANCÚZSKA BAGETA

Chrumkavá kôrka a bohatá striedka - potešenie vo francúzskom štýle.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info