Kanapky so šunkovou penou
- 2 francúzske bagety
- 400 g delikatesnej šunky Dulano
- 150 g smotanovej nátierky Fromello Pilos
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 40 g sušených paradajok v oleji Baresa
- čerstvá feniklová alebo kôprová vňať na ozdobu
Postup
Šunku nakrájame na menšie kúsky a spolu so smotanovou nátierkou rozmixujeme dohladka. Ochutíme soľou a čiernym korením. Penu odložíme na 1 hodinu do chladničky.
Hotovú penu natrieme na bagety, ktoré sme nakrájali na kolieska.
Kanapky ozdobíme nadrobno nasekanými sušenými paradajkami a čerstvou feniklovou alebo kôprovou vňaťou.
FRANCÚZSKA BAGETA
Chrumkavá kôrka a bohatá striedka - potešenie vo francúzskom štýle.