0
4
Kapor s avokádom, mandľami a pomarančom

Kapor s avokádom, mandľami a pomarančom

40 min
2 porcie

 

  • 2 podkovičky z kapra
  • soľ Belbake
  • mleté čierne korenie Kania
  • olivový olej Primadona
  • 1 lyžica masla Pilos
  • 1 pomaranč
  • 2 avokáda
  • 1 červená cibuľa
  • 1 hrsť mandlí Alesto
  • čerstvá mäta
  • 200 g kyslej smotany Pilos (16 %)

POSTUP

POTREBUJEME

 

Umyté a osušené podkovičky z obidvoch strán osolíme, okoreníme a na rozohriatom olivovom oleji opekáme do zlatohneda. Pred dokončením pridáme na panvicu maslo a necháme roztopiť.

 

Kôru z pomaranča odkrojíme a ostrým nožom vykrojíme segmenty - mesiačiky pomaranča bez šupky. Dáme ich do misky a vytlačíme k nim šťavu zo zvyšku pomaranča (trochou šťavy pokvapkáme aj hotového kapra). Potom pridáme dužiny avokáda nakrájané na mesiačiky, na sucho opečené mierne vychladnuté a nasekané mandle, cibuľu nakrájanú na pásiky, soľ, korenie, olivový olej, nasekané lístky mäty a zľahka premiešame.

 

Servírovanie

Na tanier naservírujeme porciu šalátu a naň položíme podkovičku kapra. Jedlo podávame s kyslou smotanou ozdobené lístkami mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať