2
51
Koláč s hruškami a gorgonzolou

Koláč s hruškami a gorgonzolou

25 min
6 porcií
  • 2 stredne veľké hrušky
  • 1 lístkové cesto Belbake
  • 1 lyžica masla
  • 150 g gorgonzoly Lovilio
  • 50 g vlašských orechov Alesto

Potrebujeme

  • plech na pečenie vystlaný papierom na pečenie

Postup

Hrušky pozdĺžne nakrájame na hrubšie plátky. Lístkové cesto rozkrájame na štvorce, ktoré rozložíme na plech a potrieme ich rozpusteným maslom (kraje môžeme ozdobiť vidličkou). Na každý kúsok položíme plátok hrušky, obložíme kúskami gorgonzoly a posekanými vlašskými orechmi.

Pečieme okolo 15 minút (kým cesto nie je zlatisté) v rozohriatej rúre pri teplote 220 °C.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať