Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Kuracie prsia na cibuľke

Kuracie prsia na cibuľke

30 min
3 porcie

Suroviny

  • 2 kuracie prsia
  • repkový olej Vita D'or
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 2 červené cibule
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • olej na vyprážanie
  • 500 g zemiakových hranoliek Harvest Basket


Ešte budeme potrebovať

  • čerstvú petržlenovú vňať

Potrebujeme

panvica


POSTUP

Kuracie prsia rozrežeme do ¾ a otvoríme. Vložíme do rozohriatej panvice s olejom, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán. Keď je mäso hotové, preložíme na tanier a do panvice s výpekom pridáme na plátky nakrájanú červenú cibuľu, dijónsku horčicu, nastrúhame cesnak a restujeme. Následne prilejeme smotanu na šľahanie, okoreníme, osolíme, pridáme hotové mäso a varíme do zhustnutia omáčky. Následne odstavíme. Pokračujeme s prípravou prílohy. V rozpálenej panvici s olejom vypražíme hranolky dozlatista.

Servírovanie

Kuracie prsia na cibuľovej omáčky podávame s hranolkami a dozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou.

 


Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať