2
18
Mini pavlovky s mangom

Mini pavlovky s mangom

2 h 0 m
12 porcií

Suroviny

Cesto

  • 180 g bielkov (cca 6 vajec)
  • 280 g kryštálového cukru Belbake
  • 150 g práškového cukru Belbake
  • 20 g Zlatého klasu bezgluténového
  • 10 ml citrónovej šťavy


Krém

  • 500 g mascarpone Lovilio
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)


Ozdoba

  • 1 mango
  • 12 physalis (machoviek peruánskych)
  • čerstvá mäta

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom metlička, 2 cukrárske vrecká bez špičky, papier na pečenie

POSTUP

Cesto

Z bielkov a kryštálového cukru vyšľaháme tuhý sneh. Cukor pridávame, keď sa z bielkov začne tvoriť pena. Šľaháme aspoň 10 minút, kým sa cukor úplne rozpustí. Prisypeme práškový cukor a krátko zašľaháme do cesta. Pridáme Zlatý klas a citrónovú šťavu.

Cestom naplníme cukrárske vrecko bez špičky, na ktorom odstrihneme malý otvor a nanášame ho na plech vystlaný papierom na pečenie v tvare tyčiniek.

Sušíme v rúre vyhriatej na 100 °C približne 60 minút.

Krém

Kým sa pavlovky sušia pripravíme krém z mascarpone a smotany na šľahanie. Zmes vyšľaháme dotuha a preložíme do cukrárskeho vrecka bez špičky.

Ozdoba

Mango zrežeme okolo kôstky, olúpeme a nakrájame na malé kocky.

Physalis ošúpeme a rozpolíme.

Na upečené pavlovky po obvode nanesieme vrstvu krému, do stredu uložíme kúsky manga, pridáme krém a zakryjeme ďalšou pavlovkou. Krém nanesieme aj navrch a ozdobíme kúskami manga, physalisu a lístkami mäty.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať