0
6
Morský vlk s fazuľovým šalátom

Morský vlk s fazuľovým šalátom

1 h 0 m
4 porcie

Fazuľový šalát:

  • 200 g červených fazúľ Kidney v náleve Freshona
  • 200 g petržlenovej vňate
  • 1 červená cibuľa        
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • 10 cherry paradajok
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • citrónová šťava

Morský vlk:

  • 4 morský vlci
  • rastlinný olej Vita D´Or
  • 2 strúčiky cesnaku
  • čerstvá bazalka
  • francúzska bageta na servírovanie

POTREBUJEME

  • sitko
  • panvicu

FAZUĽOVÝ ŠALÁT

Scedené fazule zmiešame s petržlenovou vňaťou nakrájanou na rezance, červenou cibuľou nakrájanou nadrobno, lahôdkovou cibuľou na kolieska a cherry paradajkami na štvrtiny. Zamiešame, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Necháme odstáť, potom ešte dochutíme podľa potreby.

MORSKÝ VLK

Z morského vlka pripravíme filety. Kožu zľahka narežeme, aby sa lepšie upiekla. Po oboch stranách osolíme, na strane bez kože aj okoreníme. Opečieme na rozohriatom oleji najprv na strane s kožou. Keď je koža chrumkavá, otočíme, stiahneme plameň, pridáme popučené strúčiky cesnaku a nakrájanú bazalku. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme dopiecť.

SERVÍROVANIE

Filety prelejeme výpekom a servírujeme s fazuľovým šalátom. Dozdobíme lístkom čerstvej bazalky. Podávame s bagetou opečenou na olivovom oleji.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať