15
32
Nepečená jahodová roláda

Nepečená jahodová roláda

20 min
9 porcií
  • 18 dlhých piškót Italiamo
  • 500 g čerstvých jahôd
  • 500 g mascarpone Italiamo
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • 200 g bielej čokolády Fin Carré

Potrebujeme

  • potravinovú fóliu
  • tyčový mixér
  • šľahací mixér

Na potravinovú fóliu poukladáme tesne vedľa seba 3 piškóty pozdĺžne do 5 piatich radov pocukrovanou stranou nadol. Polovicu jahôd rozmixujeme mixérom a ponatierame ich na piškóty.

Smotanu vymiešame s mascarpone na tuhý krém. Do krému ručne vmiešame vychladnutú roztopenú bielu čokoládu. Polovicu krému natrieme na piškóty. Na krém do stredu po dĺžke poukladáme jahody nakrájané na štvrtiny. Dlhšie okraje rolády si prichytíme pomocou potravinovej fólie, tesne pred spojením medzi ne vložíme ešte jeden rad piškót a roládu zrolujeme.

Roládu necháme v chladničke stuhnúť aspoň 4 hodiny. Po stuhnutí ju natrieme druhou polovicou krému a dozdobíme plátkami jahôd.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať