Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Nepečený pudingáč s broskyňami

Nepečený pudingáč s broskyňami

4 h 20 m
10 porcií

Suroviny

  • 33 ks maslových sušienok Sondey
  • 1 l polotučného mlieka Pilos
  • 2 Zlaté Steblá Belbake
  • 80 g masla Pilos
  • 80 g mliečnej čokolády Fin Carré
  • 1 konzerva zaváraných broskýň Freshona (480 g pevný podiel)


Ešte budeme potrebovať

  • 50 g horkej čokolády Fin Carré

Potrebujeme

hlboký plech/zapekacia misa  30 x 21 x 6,3 cm , hrniec


POSTUP

V pohári rozmiešame 100 ml mlieka so Zlatým steblom tak, aby sme rozpustili všetky hrudky. Zvyšné mlieko vylejeme do hrnca a zahrejeme tesne pod bod varu. Za stáleho miešania prilejeme zmes zo Zlatého stebla a miešame cca 3 minúty, kým puding zhustne. Odstavíme z ohňa, pridáme maslo a čokoládu. Miešame, kým sa vytvorí hladký krém. Dno formy vystelieme vrstvou maslových sušienok, potrieme ⅓ pudingu a ½ na plátky nakrájaných zaváraných broskýň. Celý postup, sušienky, pudingový krém, broskyne zopakujeme a ukončíme vrstvou maslových sušienok potretých krémom. Hotový koláč odložíme do chladničky na minimálne 4 hodiny.

Servírovanie

Nepečený pudingáč s broskyňami podávame s hoblinkami horkej čokolády.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať