0
0
Posúch so slaninou a cibuľou

Posúch so slaninou a cibuľou

2 h 0 m
10 porcií

Suroviny

Cesto

  • 100 ml teplej vody
  • 100 ml mlieka Pilos
  • štipka cukru Belbake
  • 21 g čerstvého droždia
  • 1 zemiak
  • 500 g hladkej múky Belbake
  • 1 vajce
  • 3 lyžice rastlinného oleja Vita D´or
  • 12 g soli Kania


Ešte budeme potrebovať

  • 400 g anglickej slaniny Pikok
  • 1 lyžica rastlinného oleja Vita D ´or
  • 200 g kyslej smotany Pilos
  • 2 červené cibule

Potrebujeme

plech, papier na pečenie, potravinársku fóliu


Postup

Kvások pripravíme zmiešaním vody, mlieka, cukru a droždia. Uvarený a vychladnutý zemiak nastrúhame najemno. Do robota s nadstavcom hák dáme nastrúhaný zemiak, múku, olej, kvások a soľ. Vymiesime hladké cesto, prikryjeme fóliou a necháme kysnúť približne 60 minút. Slaninu nakrájame na menšie kocky. Cibuľu nakrájame na tenké pásiky. Plech na pečenie vystelieme papierom. Na papier nalejeme 1 lyžicu oleja, aby sa cesto nelepilo. Cesto preložíme plech, potrieme kyslou smotanou, posypeme slaninou a cibuľou. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút dozlatista.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať