0
2
Pstruh pečený na taliansky spôsob cartoccio

Pstruh pečený na taliansky spôsob cartoccio

40 min
2 porcie
  • 2 celé pstruhy
  • 2 papriky mix (červená, žltá)
  • 4 lahôdkové cibuľky
  • 100 g cherry paradajok
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 hrsť zelených olív bez kôstok Baresa
  • čerstvý tymian
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • šťava z ½ citróna
  • 50 g masla Pilos
  • 1 hrsť mladého špenátu

POSTUP

POTREBUJEME

  • papier na pečenie
  • veľký plech

 

V miske zmiešame papriky nakrájané na pásiky, cibuľky na väčšie kúsky, cherry paradajky na polovice, cesnak na plátky, olivy, tymian, soľ, korenie a olivový olej. Pripravenú zeleninu rozdelíme na dve časti a každú položíme do stredu jedného papiera na pečenie. Do umytých a očistených pstruhov vložíme tymian a mesiačik citróna. Uložíme ich na zeleninu, osolíme, okoreníme, na ne položíme dva tenké plátky masla a pevne zabalíme do papiera. Takto pripravené balíčky preložíme na plech a pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 15 minút (podľa veľkosti ryby).

 

Servírovanie

Balíček s rybou preložíme na tanier a otvoríme. Pstruha posypeme špenátom a pokvapkáme olejom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať