Quesadilla s hovädzím mäsom
Suroviny
- 1 cibuľa
- rastlinný olej Vita D'or
- 2 strúčiky cesnaku
- 500 g hovädzieho mäsa
- ½ lyžice červenej mletej papriky Kania
- 1 lyžička oregana Kania
- 1 lyžička majoránky Kania
- soľ Kania
- čierne mleté korenie Kania
- 3 farebné papriky
- 6 lyžíc kukurice v konzerve Freshona
- 5 tortil Snack Day
- 400 g cheddaru Valley Spire
- maslo Pilos
Potrebujeme
- panvicu
POSTUP
Cibuľu nakrájame najemno. Do panvice pridáme olej a cibuľu restujeme. Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku, hovädzie mäso, červenú mletú papriku, oregano, majoránku, soľ a korenie. Podlejeme vodou a dusíme približne 15 minút, kým sa voda neodparí.
Polovicu z každej farebnej papriky nakrájame na malé kocky a spolu s kukuricou prisypeme do panvice.
Polovicu tortilly naplníme syrom a pripravenou zmesou. Preložíme a vonkajšiu stranu potrieme maslom. Grilujeme na panvici z oboch strán dochrumkava.
Servírovanie
Quesadillu s hovädzím mäsom servírujeme prekrojenú na polovicu.