Raňajková panvica
Suroviny
- 3 lyžice olivového oleja Primadonna
- 1 červená cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g cherry paradajok
- soľ Belbake
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 420 g fazule v paradajkovej omáčke z konzervy Freshona
- 70 g kozieho syra s bielou plesňou Pilos
- 1 avokádo
- 3 vajcia
- 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
- 1 chlieb
Potrebujeme
stredne veľkú panvicu s pokrievkou
POSTUP
Na rozohriatej panvici s olejom restujeme nakrájanú cibuľu dosklovita. Pridáme nakrájaný cesnak a cherry paradajky. Osolíme a okoreníme. Primiešame fazule v paradajkovej omáčke. Na základ rozbijeme vajcia, dochutíme soľou a prikryjeme pokrievkou. Necháme na miernom ohni 10 - 12 minút, kým sa vajcia uvaria.
Servírovanie
Hotovú raňajkovú panvicu posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a podávame s chlebom.