1
84
Restované soba rezance s údeným tofu

Restované soba rezance s údeným tofu

30 min
4 porcie
  • 1 červená cibuľa
  • 50 g mrkvy
  • 30 g zázvoru
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 180 g údeného tofu Chef Select
  • mungo výhonky v náleve Vitasia
  • soľ Belbake
  • wok olej Vitasia
  • 300 g soba rezancov Vitasia
  • 2 lyžice sójovej omáčky Vitasia
  • tmavá wok omáčka Vitasia
  • čerstvý koriander
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • 100 g solených a restovaných kešu orechov Alesto
  • repkový olej Vita D'or
  • 1 šalotka

POSTUP

POTREBUJEME

  • kovové sitko alebo kliešte
  • wok panvicu

 

Všetky suroviny si predpripravíme a nakrájame. Cibuľu a mrkvu na prúžky, ošúpaný zázvor a cesnak najemno, tofu na asi polcentimentrové kocky. Výhonky scedíme a dáme variť osolenú vodu na rezance. V rozpálenej wok panvici s olejom speníme zázvor a cesnak. Po chvíli pridáme cibuľu a mrkvu. Do vriacej vody dáme variť soba rezance. Do panvice medzitým pridáme mungo výhonky, tofu, sójovú a wok omáčku. Potom pridáme aj čerstvo uvarené soba rezance. Zľahka premiešame, posypeme nahrubo nasekaným koriandrom a podávame.

 

Servírovanie

Jedlo servírujeme s nasekanou lahôdkovou cibuľkou, kešu orechmi, šalotkou pomaly smaženou v rastlinnom oleji a ozdobené lístkami koriandru.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať