6
33
Roládky z cukety

Roládky z cukety

20 min
4 porcie
  • 2 cukety
  • 100 g prírodného syra s bielou plesňou Cavabel
  • 100 g jemnej smotanovej nátierky Cavabel
  • 1 lyžica masla
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 1 lyžica horčice Pagusa
  • 4 lyžice olivového oleja Luccese
  • 1 lyžica medu Marlene
  • soľ Castello
  • mleté čierne korenie Mikado

Postup

Cukety umyjeme (neošúpeme ich) a pozdĺžne nakrájame škrabkou na dlhé pásy.

Plesňový syr nakrájame na malé kocky, zmiešame so smotanovou nátierkou, maslom a pridáme najemno nakrájanú petržlenovú vňať.

V malých množstvách dáme na začiatok každého plátku cukety syrovú zmes, zrolujeme a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Roládky necháme stuhnúť v chladničke.

Omáčku k roládkam si pripravíme veľmi jednoducho zmiešaním horčice, olivového oleja a medu. Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie.

Roládky podávame s omáčkou a kúskami čerstvej bagety.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info