0
1
Sleď na jablkách

Sleď na jablkách

20 min
8 porcií
  • 5 sleďových filiet Bismarck Nautica
  • 2 jablká
  • šťava zo 1/4 citróna
  • 200 ml kyslej smotany Pilos
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 lyžička kryštálového cukru Belbake

Potrebujeme

  • strúhadlo

Postup

Slede opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.

Jablká ošúpeme a nahrubo nastrúhame. Pokvapkáme ich šťavou z citróna, pridáme k nim kyslú smotanu, podľa chuti osolíme a okoreníme, pridáme cukor a premiešame.

Servírovanie

Do servírovacej misy naložíme jablkový šalát a na vrch poukladáme kúsky sleďov. Aspoň na 1 hodinu dáme vychladiť do chladničky.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať