0
45
Kuracie mäso v syrovej omáčke so šampiňónmi

Kuracie mäso v syrovej omáčke so šampiňónmi

1 h 0 m
4 porcie
  • 800 g kuracích prsných a stehenných rezňov
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 100 ml bieleho suchého vína
  • 0,5 l hydinového vývaru 
  • 100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 150 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
  • 200 g šampiňónov
  • 2 lyžice masla Pilos
  • 100 g prosciutta crudo Dulano Selection
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • 400 g cestovín fusilli Tiradell

POSTUP

POTREBUJEME

  • strúhadlo
  • kovové sitko

Mäso nakrájame na kúsky, ktoré osolíme, okoreníme a v panvici s rozpáleným olivovým olejom sprudka opečieme dozlatista. Mäso vyberieme a na výpeku orestujeme cesnak a cibuľu nakrájanú nadrobno. Zalejeme vínom, po chvíli pridáme vývar, smotanu a nastrúhaný syr. Mäso vrátime späť do základu a necháme prevariť asi 20 - 25 minút. Potom podľa potreby dochutíme. Očistené šampiňóny orestujeme na masle. Neskôr pridáme na rezance nakrájanú šunku a ku koncu i na väčšie kusy prekrojené biele časti lahôdkových cibuliek.

Servírovanie

Kuracie mäso podávame s podľa návodu na obale uvarenými cestovinami a so syrovou omáčkou. Dozdobíme nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky.

 

 

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať