0
3
Svieži broskyňový koláč

Svieži broskyňový koláč

35 min
20 porcií

Suroviny

  • 6 vajec
  • 75 g kryštálového cukru Belbake
  • 2 lyžice vody
  • 70 g polohrubej múky Belbake
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva Belbake
  • 80 g Zlatého stebla
  • 3 lyžice kryštálového cukru Belbake
  • 900 ml pomarančového džúsu Solevita
  • 800 g broskýň v náleve Freshona
  • 4 lyžice nálevu z broskýň Freshona
  • 2 hrste čučoriedok

Potrebujeme

plech na pečenie s rozmermi 32 x 24 cm


POSTUP

Celé vajcia spolu s cukrom šľaháme do peny, kým sa objem zdvojnásobí. Pridáme vodu a šľaháme ďalšiu minútu. Prisypeme preosiatu polohrubú múku a prášok do pečiva. Na plech vymazaný maslom a vysypaný múkou vylejeme cesto, ktoré pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 17 minút. Zlaté steblo, kryštálový cukor a 250 ml pomarančového džúsu vymiešame v miske. 750 ml pomarančového džúsu privedieme tesne pod bod varu. Prilejeme predpripravenú zmes a za stáleho miešania varíme cca 3 minúty. Na upečený piškót uložíme nakrájané broskyne, čučoriedky, prelejeme 4 lyžicami nálevu z broskýň a uvarenou pomarančovou zmesou. Koláč necháme stuhnúť v chladničke minimálne 2 hodiny.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať