1
10
Tofu steak s hlivou, so cherry paradajkami a s cesnakom

Tofu steak s hlivou, so cherry paradajkami a s cesnakom

45 min
2 porcie

Suroviny

  • olivový olej Primadonna
  • 200 g hlivy ustricovej
  • 200 g cherry paradajok
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 1 lyžička trstinového cukru Belbake
  • 200 g krájaných paradajok v konzerve Baresa 
  • 300 g tofu Vemondo
  • šťava z 1 limetky 
  • 1 hrsť poľného šalátu

Potrebujeme

  • panvicu

POSTUP

Na rozpálenú panvicu s olejom dáme restovať na pásiky nakrájanú hlivu. Ochutíme soľou a korením a polejeme olejom podľa potreby. Prihodíme cesnak nasekaný na plátky, na štvrtiny nakrájané cherry paradajky, najemno nakrájané biele časti lahôdkovej cibuľky, trstinový cukor, soľ a korenie. Prilejeme paradajky z konzervy a šťavu z limetky. Zmes premiešame a krátko podusíme. Podľa potreby dochutíme soľou alebo korením. Na záver prihodíme zelenú časť lahôdkovej cibuľky.

Tofu osušíme, prekrojíme na polovicu, ochutíme soľou a korením a restujeme na rozpálenej panvici s olejom dozlatista.

V mise ochutíme poľný šalát s olejom, šťavou z limetky, soľou a korením.

Servírovanie

Tofu steak servírujeme so zeleninovou zmesou a porciou poľného šalátu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať