0
0
Tradičný ríbezľový koláč s orechovým snehom

Tradičný ríbezľový koláč s orechovým snehom

2 h 30 m
9 porcií

Suroviny

Na vymazanie a vysypanie formy

  • 30 g masla Pilos
  • 30 g polohrubej múky Belbake


Cesto

  • 170 g masla Pilos
  • 170 g práškového cukru Belbake
  • 6 žĺtkov
  • 170 g polohrubej múky Belbake
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva Belbake


Ešte budeme potrebovať

  • 300 g ríbezlí


Sneh

  • 6 bielkov
  • 170 g kryštálového cukru Belbake
  • 180 g mletých vlašských orechov Alesto

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom metlička a lopatka, plech


Postup

Cesto

Maslo s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne zašľaháme žĺtky. Prisypeme preosiatu múku a prášok do pečiva. Premiešame a cesto prejeme do formy vymazanej maslom a vysypanej múkou. Na cesto pridáme ríbezle.

Sneh

Bielky šľaháme v robote, kým sa vytvorí pena. Postupne prisýpame cukor a šľaháme približne 8 minút. Na záver primiešame mleté vlašské orechy a sneh nalejeme na ríbezle. Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 45 – 60 minút.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať