0
6
Nepečený tvarohový koláč

Nepečený tvarohový koláč

35 min
15 porcií

Suroviny

  • 400 g mascarpone Milbona
  • 400 g plnotučného tvarohu Pilos
  • 70 g práškového cukru Belbake
  • 1 vanilínový cukor Belbake
  • 150 ml plnotučného mlieka Pilos
  • 60 maslových sušienok Sondey (15 ks na jednu vrstvu)
  • 150 g mrazených čučoriedok 
  • 150 g bielej čokolády Fin Carré
  • 100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)


Servírovanie

  • 100 g čučoriedok 
  • čerstvá mäta

Čas tuhnutia: 4 hodiny 


Potrebujeme

mixér, stredne veľký plech, papier na pečenie


POSTUP

V mise, mixérom na nízkych otáčkach, vymiešame mascarpone, tvaroh, práškový a vanilínový cukor.

Rozmrazené čučoriedky rozmixujeme na pyré.

Do ďalšej misky nalejeme mlieko, do ktorej po jednom zľahka namáčame maslové sušienky. Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme sušienkový základ, ktorý potrieme ¼ tvarohového krému a 3 lyžicami čučoriedkového pyré. Postup opakujeme ešte trikrát. Nakoniec roztopíme bielu čokoládu so smotanou, ktorú rovnomerne vylejeme na vrch. Koláč odložíme do chladničky na minimálne 4 hodiny.


Servírovanie

Nepečený tvarohový koláč ozdobíme čerstvými čučoriedkami a lístkami mäty. 

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať