0
5
Tuniakový steak na grile s cuketou a paradajkami

Tuniakový steak na grile s cuketou a paradajkami

30 min
4 porcie
  • 4 steaky z tuniaka žltoplutvého
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • olivový olej Eridanous
  • 4 paradajky
  • 1 stredne veľká cuketa
  • šťava z 1 citróna
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • ½ červenej cibule
  • 20 čiernych olív Kalamata Eridanous

POSTUP 

POTREBUJEME

  • grilovaciu panvicu alebo gril
  • alobal

Steak okoreníme, osolíme, pokvapkáme olejom a opečieme na grilovacej panvici alebo grile z obidvoch strán asi 1,5 minúty. Preložíme na tanier, prikryjeme alobalom a necháme krátko odpočinúť. Medzitým paradajky a cuketu nakrájame na tenké plátky a oboje striedavo rozložíme na tanier. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou. Posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou, prúžkami cibule a olivami, ktoré sme vopred zbavili kôstok.

Servírovanie

Steaky podávame prekrojené na polovice s pripravenou zeleninou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať