Zapekané tortillové roládky
- 5 lyžíc bieleho jogurtu Pilos
- 5 lyžíc francúzskej horčice Duc de Coeur
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 150 g syra ementál Milbona
- 150 g syra mozzarella Livilio
- 100 g syra Grana Padano
- 100 g dusenej šunky Dulano
- 100 g labužníckej salámy Dulano
- 8 tortilla wrapov El Tequito
Biely jogurt zmiešame s horčicou a ochutíme morskou soľou a čiernym korením.
Všetky druhy syra nastrúhame nahrubo a zmiešame v miske. Salámu a šunku nakrájame na tenké pásiky.
Na tortillové placky natrieme trochu jogurtovo-horčicovej omáčky, posypeme syrovou zmesou a nakrájanou šunkou. Tortilly zrolujeme, spojíme špáradlami a nakrájame na 5 cm kúsky, ktoré poukladáme na papierom vystlaný plech. Dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry na 220°C asi na 5 minút.
Zvyšnú omáčku preložíme do misky a podávame ako dip k tortillovým roládkam.