Zmrzlinové jednohubky
Suroviny
- 125 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
- 125 g mascarpone Milbona
- 1 ½ lyžice medu
- 1 balenie čokoládových mini sušienok Sondey
- 10 – 15 malín
Potrebujeme
- cukrárske vrecko s hladkou špičkou, špáradlá
POSTUP
Smotanu na šľahanie vyšľaháme dotuha. Pridáme mascarpone a med. Zľahka miešame, kým sa všetky ingrediencie spoja do hladkého krému.
Cukrárske vrecko naplníme krémom.
Čokoládovú sušienku položíme čokoládovou stranou smerom nadol. Na sušienku nanesieme vrstvu krému, na ktorú uložíme špáradlo. Pridáme ½ maliny a prikryjeme ďalšou vrstvou krému.
Zmrzlinové jednohubky uložíme na tanier a odložíme do mrazničky na cca 3 hodiny.