2

Odpaľované cesto

Mraky, venčeky, veterníky, profiterolky, francúzske eclairs (u nás známe ako banánky)... čo majú spoločné? Základom týchto obľúbených dezertov je odpaľované cesto. Adriana Poláková vám prezradí tajomstvo jeho úspešnej prípravy.

  • H
    Hosť
    26. jún 2017, 14:29

    Ja osobne nepridávam mlieko, len si rozpustím masielko vo vode, pridám soľ, lyžičku cukru keď sa maslo rozpustí aj múku a zašľahám vajíčka, to je celé... Ale aj toto určite niekedy skúsim, ďakujem za radu, hoci menej sladkú :D

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    14. február 2017, 14:05

    Mnaam

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info