2
Pre spustenie videa musíte akceptovať marketingové cookies .

Odpaľované cesto

Mraky, venčeky, veterníky, profiterolky, francúzske eclairs (u nás známe ako banánky)... čo majú spoločné? Základom týchto obľúbených dezertov je odpaľované cesto. Adriana Poláková vám prezradí tajomstvo jeho úspešnej prípravy.

  • H
    Hosť
    26. jún 2017, 14:29

    Ja osobne nepridávam mlieko, len si rozpustím masielko vo vode, pridám soľ, lyžičku cukru keď sa maslo rozpustí aj múku a zašľahám vajíčka, to je celé... Ale aj toto určite niekedy skúsim, ďakujem za radu, hoci menej sladkú :D

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    14. február 2017, 14:05

    Mnaam

    Odpovedať
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať