2

BIO výrobky v Lidli!

Zdravé stravovanie to nie je len konzumácia ovocia a zeleniny. Je to taktiež rozumný výber najkvalitnejších výrobkov! Pre Lidl je práve kvalita tá najdôležitejšia! Preto tu nájdete ovocie a zeleninu, ktoré sú pestované pod kontrolou certifikačných jednotiek. Čo je na nich také výnimočné? Ovocie a zelenina značky BIOTREND sa pestuje:

• bez chemických postrekov

• bez priemyselných hnojív

• bez rastových stimulátorov

• bez genetickej úpravy

• bez konzervačných látok

Farmy, odkiaľ pochádzajú tieto výrobky, dlhodobo využívajú striedanie plodín a recyklujú organické látky na to, aby udržali adekvátnu úrodnosť pôdy. Taktiež racionálne využívajú energiu a prírodné zdroje, ako sú napríklad voda, pôda, organické látky a ovzdušie. Vďaka tomu môžeme mať istotu, že zemiaky, mrkva, jablká alebo citróny, ktoré nakupujete v predajniach Lidl, blahodarne pôsobia na vaše zdravie a zdravie vašich blízkych!

  • kuchynalidla.sk
    18. november 2014, 18:00

    Dobrý deň. Kôra citrónov Biotrend nie je chemicky ošetrená. S pozdravom, Tím kuchynalidla.sk.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    15. november 2014, 01:18

    Dobrý deň,sú ciróny Biotrend chemicky ošetrené?

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať