0

Exotická oslava

Na oslavu sa vždy nájde dôvod, podobne ako na sladké potešenie, ktoré máme všetci tak radi. Čo keby ste oslávili druhú polovicu leta sviežim dezertom? Veronika má pre vás jeden skvelý sladký tip – úžasnú tortu s marakujou a kokosovým krémom zdobenú čokoládovým vzorom. Pod rukami vám vďaka jej radám bude postupne vznikať hotové umelecké dielo. Neveríte? Vyskúšajte. Navyše, vďaka marakuji zažijete skutočnú exotiku chutí. Toto farebné ovocie pochádza z Južnej Ameriky a jeho sladkokyslá chuť pripomína marhuľu alebo mango. Dužina, ktorá sa z neho konzumuje, vždy dokonale osvieži akýkoľvek jogurt, tvaroh či mascarpone, ktoré je základom krému aj našej torty. Tak čo, idete do toho? Veď parádnych osláv naozaj nikdy nie je dosť!

Čokoládová torta s marakujou a kokosovým krémom

 

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať