3

Francúzska klasika

Tarte Tatin je jedným z najznámejších francúzskych dezertov vôbec. A jeho príprava naozaj nie je žiadna veda – budete potrebovať iba jablká, lístkové cesto a karamel! Vďaka Adriane Polákovej si ho môžete pripraviť v pohodlí domova. Tarte odporúčame servírovať ešte teplý s kopčekom vanilkovej zmrzliny alebo so šľahačkou.

Tarte Tatin

Tarte Tatin

  • H
    Hosť
    18. február 2016, 08:01

    ved iste, nech si ho robi aj z cesta na buchty.. len potom treba zmenit nazov..

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    16. február 2016, 17:26

    Noa?! Aj Jamie Oliver ho robi z listkoveho cesta a podla mna je to ovela chutnejsie...

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    13. február 2016, 21:24

    mm, len taka malickost.. tarte tatin sa nerobi z listkoveho cesta.. to by jedna frankofilka mohla vediet :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info