0

Ide sa na piknik

Slnko nás každý deň pozýva von užívať si jeho teplé lúče. Čo keby ste mu teraz ukázali nielen usmiatu tvár, ale aj nejaký sladký výtvor? Inšpirujte sa napríklad Veronikiným receptom na lahodný mriežkový koláč, po ktorom sa v parku na deke len tak zapráši. Mrežovníky patria na Slovensku k obľúbeným druhom koláčov. Môže za to ich krehké cesto a jednoduchá príprava. Receptov na tradičný mrežovník je naozaj neúrekom. Stretnete sa s rôznymi variáciami, napríklad s tvarohom, so strúhanými jabĺčkami alebo len s čistým lekvárom. Veronika vám však ponúka do kuchárky špeciálny recept na výnimočné voňavé cesto so štipkou škorice, klinčeka a vanilky, ktoré môžete potrieť podľa chuti akýmkoľvek obľúbeným lekvárom. Navyše, ak vás mriežky omrzia, môžete vyskúšať vyzdobiť koláč úplne inak. Využite vlastnú fantáziu alebo vyskúšajte niektorý z Veronikiných tipov. Už len nachystať košík, deku a hurá von!

Mriežkový koláč z lineckého cesta

 

 

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať