0

Melónový šalát

Kokosové mlieko je nenahraditeľnou surovinou v ázijskej kuchyni. Môžete z neho pripraviť rôzne polievky, omáčky či karí. Široké využitie má aj pri príprave dezertov – je dokonalou náhradou smotany a mlieka pri príprave vegánskych a bezlaktózových dobrôt. Veronika z jeho tuhej časti pripravila kokosovú šľahačku, ktorá ideálne ladí s osviežujúcim a farebným melónovým šalátom. Šalát ešte pred servírovaním dozdobila krutónmi obalenými v karameli.

Letný šalát s melónom

Letný šalát s melónom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info